ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ISO ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ

Το 2019 είναι μια χρονιά όπου ο ανταγωνισμός βρίσκεται στο ζενίθ, η αγορά κατακλύζεται από ίδια ή πανομοιότυπα προϊόντα και ο πελάτης έχει γίνει απαιτητικός διότι πλέον έχει τη γνώση να ξεχωρίζει τι είναι αυτό που πραγματικά του αρέσει .

Για αυτούς του λόγους οι επιχειρήσεις ψάχνουν να βρουν τρόπους να γίνουν ανταγωνιστικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό προσπαθώντας να βελτιώσουν την απόδοση τους και ταυτόχρονα να εξελίξουν το τελικό προϊόν τους. Αυτοί είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους μια επιχείρηση ξεκινάει να αναζητά τι είναι το ISO, ποια είναι τα οφέλη και πως μπορεί να το εφαρμόσει στην επιχείρηση της

Όταν σκέφτεστε την επιχείρησή σας σίγουρα όλα λειτουργούν άρτια, οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι, η εταιρεία είναι προσοδοφόρα και οι υπάλληλοι είναι ευχαριστημένοι. Στην πραγματικότητα η εταιρεία δε μπορεί να αποδώσει στο 100% των δυνατοτήτων της χωρίς κάποια καθοδήγηση, κάποια βοήθεια και κυρίως κάποια οργάνωση .

Και σε αυτό το σημείο λοιπόν γίνεται αναγκαίο το ISO. Το ISO δημιουργήθηκε για να διδάξει ανθρώπους που δεν είχαν την απαιτούμενη βοήθεια όταν ξεκίνησαν πως να έχουν μια οργανωμένη επιχείρηση, ένα άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό και κατ’επέκταση μακροπρόθεσμα ένα οικονομικό όφελος. Γιατί όπως είπε και o W. Edwards Deming

»Δεν είναι αρκετό να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Πρέπει να ξέρεις τι κάνεις, και μετά να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς

Το ανθρώπινο δυναμικό της TEAM CERT αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες που μπορούν να σας συμβουλέψουν και να λύσουν όλες σας τις απορίες.

logo2-2.png
slide3-1920x600-150x150.jpgwintowin-sme-definition-e1548837740328-150x150.jpg